Tilbake

Cora Casa eiendom.
Casa Knut


Klikk på bildene

 

Beliggenhet

Boligen ligger på Playa Flamenca i Orihuela Costa. Den ligger i en rolig gate, i en innelukket urbanisasjon, 4 km syd for Torrevieja. Det er gangavstand til forretninger, banker, barer og restauranter. Boligen ligger 20 minutter fra Murcia Flyplass og 35 minutter fra Alicante flyplass. Inne på området ligger det et praktfullt svømmebasseng omkranset av et stort grøntanlegg.

Generelt

Det bor mange nordmenn i området, miljøet er godt, og det er kort vei til stranden. Det er et norsk supermarked i nærheten. Området er sikret og lukket om døgnet rundt.

Adkomst/Tomteforhold

Tomten er solrik, da vi har 320 soldager i året. Det er bilvei til huset og egen parkering for bilen.

1 EIER, håndverker og maskinsjef!
Innhold

Boligen har 2 doble soverom med innebygde garderobeskap. 2 bad hvorav 1 med dusj og det andre med badekar. Boligen har åpen kjøkkenløsning med lys og trivelig stue/spisestue. Her finner du også en åpen og koselig peis. Frokostterrassen utenfor stuen er på 7 kvm. og den kan utvides til det dobbelt på en rimelig måte. Det er aircondition i alle rom samt lufteventiler, alarm direkte til alarmsentral og vannfilter (slipper å kjøpe vann) og kalkløser på inngårende vann. Huset har en 45 kvm stor takterrasse hvor man kan nyte solen fra den står opp til den går ned.Huset selges fullt møblert.

Standard

Huset er godt vedlikeholdt og holder god standard. Med lufteventiler har heller ikke boligen de fuktproblemer man ellers kan finne. Viktig for deres helse. Aircondition er oppdatert og eier har jevnlig servie på anlegget. Eier kan treffes på telefon 0034 607 234 148 eller 0047 41 36 43 74.

 

 

Kontakt oss da på telefon nummer. : 0034 965 724 414
Eller pr. e-mail. booking@coracare.com

eli.gjelten@coracare.com

 

 

 

 

Pris. :
135.000 €